ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΙΚΟΣ & ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΕΡΗΜΗΣ
ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΝΙΚΟΣ & ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΕΡΗΜΗΣ
Ισοπαλία 0-0 με την ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς.

 

Ισοπαλία 0-0 με την ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                     

       0 - 0

 

Στο Κοινοτικό Γήπεδο Ερήμης  το περασμένο Σάββατο η ομάδα μας δεν κατάφερε να κερδίσει την ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς και έμεινε στο άγονο 0-0 παρουσία πολλών φιλάθλων.

 

Το παιχνίδι δεν έφτασε σε υψηλά επίπεδα από πλευράς ποιότητας αλλά ήταν ένας πολύ δυνατός αμφίρροπος  και σκληρός αγώνας ιδιαίτερα στον χώρο του κέντρου όπου «έπεφταν κορμιά» που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον για τους φιλάθλους που το παρακολουθήσαν μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή.

 

Η ομάδα της Πιτσιλιάς έδειχνε να κερδίζει τις μονομαχίες ιδιαίτερα στον χώρο του κέντρου όπου δέσποζε η ηγετική φυσιογνωμία του Aniweta ο οποίος ήταν ο κορυφαίος του αγώνα. Η ομάδα της ΑΠΕΠ ήταν πολύ επικίνδυνη ιδιαίτερα στις στατικές φάσεις καθώς διαθέτει «αεροπορία» με τους πανύψηλους και γεροδεμένους κοινοτικούς ποδοσφαιριστές που έχει στο δυναμικό της.

 

 

Ο προπονητής της ομάδας μας Α. Κλεάνθους όταν διάβασε το παιχνίδι του αντιπάλου έδωσε σαφείς οδηγίες στους ποδοσφαιριστές του να αναπτύσσονται από τα πλάγια και με κάθετες μεταβιβάσεις προς την αντίπαλη εστία να φτιάξουν επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη άμυνα.

 

Φτιάξαμε λιγοστές αλλά πάρα πολύ επικίνδυνες ευκαιρίες μπροστά από τον αντίπαλο τερματοφύλακα που πέρασαν όμως ανεκμετάλλευτες.

 

Ευκαιρίες είχε και η ομάδα του Μ. Νεοφύτου ιδιαίτερα από κόρνερ και μακρινά αράουτ.

 

Την μεγαλύτερη ευκαιρία την βρήκε στο Β΄ Ημίχρονο η ομάδα της Πιτσιλιάς όταν ο διαιτητής του αγώνα εκτιμώντας λάθος μια διεκδίκηση της μπάλας στην περιοχή μας καταλόγισε ανύπαρκτο πέναλτι εις βάρος μας. Ευτυχώς για μας ο ποδοσφαιριστής που ανέλαβε να το κτυπήσει έστειλε την μπάλα εκτός αγωνιστικού χώρου προς ανακούφιση των οπαδών μας.

 

Ο βαθμός της ισοπαλίας δεν ικανοποιεί κανένα στο στρατόπεδο της ομάδας μας όμως το όνομα και η δυναμικότητα του αντιπάλου που στόχο έχει την άνοδο στην Α΄ Κατηγορία μας δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας στο πολύ δύσκολο και σκληρό Πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας.

 

Επόμενος αγώνας με τον Ακρίτα Χλώρακας εκτός έδρας.

 

 

 

Σύνθεση Ν&Σ Ερήμης.

 

Κ. Μιχαήλ, Κ. Γρηγορίου, Α. Μαμμίδης, Γ. Κωνσταντή, Ν. Σοφοκλέους, Χ. Δημητρίου, Κ. Κουρσάρος (Γ. Ορθοδόξου) Δ. Θεοφάνους (Σ. Στυλιανού), Χ. Νικολάου, , Ν. Θεοδώρου (Π. Χαϊλής), Κ. Μάρκου.

 

Ο Αρχηγός της ομάδας μας Νίκος Σοφοκλέους ο οποίος είχε συγκλονιστική απόδοση στον

χθεσινό αγώνα.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν
 • Ακύρωση Εθνικού Μνημοσύνου Ηρώων Σωματείου Νίκος & Σωκράτης Ερήμης
 • Ακύρωση Εθνικού Μνημοσύνου Ηρώων Σωματείου Νίκος & Σωκράτης Ερήμης
 • Βαρύ Πένθος στο Σωματείο μας.
 • Βαρύ Πένθος στο Σωματείο μας
 • PHOTO GALLERY
  0 COMMENTS
  Leave your Comments:
  *
  Please give your name.
  Name
  *
  Please give your email address
  Email Address
  *
  Please give your comments
  Comments
  Your comment has been successfully posted
  There was a problem while posting your comment
  Please Submit the captcha
  DIRECTORY
  Going Out
  Shopping & Fashion
  Travel & Leisure
  Health & Beauty
  Home & Deco
  Weddings
  Other
  ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

  Loading...